Samsung S8 og S8+ ankommer butikkene 28. april!

Samsung Galaxy S8 tar det beste fra klassiske Samsung-mobiler og legger til ekstra ytelse og nye funksjoner. Telefonene er utstyrt med en infinity-skjerm og vil føles som grenseløs. Skjermen har også integrerte knapper som gir deg en enda større sømløs og fullendt brukeropplevelse, enten du ser film, spiller eller surfer på nett. På kamerafronten bruker Galaxy S8 avansert teknologi, slik at du kan ta fantastiske bilder, selv under dårlige lysforhold. Under har vi samlet informasjon rundt de forskjellige egenskapene ved den nye smarttelefonen.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon på telefonnummer: 815 32 000 eller på mail: bedriftskunde@elkjop.no.

En skjerm som føles uendelig

Samsung tar sine nye smarttelefoner til et nytt nivå med deres nye infinity-skjerm. Infinity-skjermen får kantene til å nærmest forsvinne. Telefonens design er også tilpasset spesielt for å kunne navigeres med en hånd.

Ditt liv i fokus

Trenger du et kamera som raskt og enkelt tar skarpe bilder? Da er Samsung Galaxy S8 og S8+ perfekt for deg. Hovedkameraet på hele 12 megapiksler gir bilder med utrolig god kvalitet.

Tar deg med inn i en annen verden

Virtuel Reality er endelig kommet for å bli og brukes til mange ulike ting. Galaxy S8 og S8+ fungerer perfekt sammen med Gear VR (selges separat) og gir deg uendelige muligheter.

Beskytt ditt digitale liv med et enkelt blikk

Uansett om du velger å bruke fingeravtrykksleseren på den fysiske hjem-knappen, eller om du bruker iris-scanneren, vil alltid ditt digitale liv på mobilen være trygt.