Vi hjelper deg med radioskiftet!

I løpet av 2017 vil de fleste riksdekkende radiokanalene i Norge flyttes fra det gamle FM-nettet over til det nye, digitale DAB-nettet. Med DAB sendes radiosignalene med digitale signaler, noe som gjør at lyden blir mye klarere. Støy og sus som forstyrrer sendingene vil forsvinne og din favorittkanal vil bli enklere å finne.

Når FM-nettet slukkes må du enten ha et digitalt radioapparat eller en adapter for å få et fullverdig tilbud. Dette gjelder både hjemme og på kontoret så vel som i bilen. Dette gir deg et meget begrenset radiotilbud om du ikke bytter radio eller kobler til en DAB-adapter. Her vil det lønne seg å være tidlig ute for å sikre seg produkter i forkant. Kontakt oss gjerne på mail: bedriftskunde@elkjop.no eller telefon 21 00 21 21 for mer informasjon - og/eller priser!

Derfor gir DAB større fordeler

Det er flere fordeler med DAB fremfor FM. For det første er lyden klarere og fri fra støy. I tillegg vil kanalutvalget være større, og mange kanaler har dekning over større områder enn FM.

Vær tidlig ute

Ny undersøkelse viser at mange vil vente med oppgradering til FM-slukking. Det er derfor viktig å være tidlig ute for å sikre seg DAB før pågangen blir for stor og utvalget begrenses.

Finn DAB-radioen som dekker ditt behov

Enten om du jobber inne på kontor, på et kjøkken, i anleggs- eller jordbruksvirksomhet etc, finnes det en DAB-radio som dekker ditt behov. Tenk igjennom om du trenger gode høyttalere, fjernkontroll eller annet.

DAB-løsninger for transportbransjen

Også innen transportbransjen finnes det flere DAB-løsninger som dekker ulike behov. Vi kan også tilby montering til en konkurransedyktig pris. Ta kontakt for mer info.

Slukkingen har allerede startet - under kan du se slukkeperioder for hele landet:

Region 1: Nordland 11.01.17
Region 2: Trøndelag, Møre og Romsdal: 08.02.17
Region 3: Telemark, Buskerud, Hedmark og Oppland 26.04.17
Region 4: Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland og Agder-fylkene 21.06.17
Region 5: Østfold, Vestfold, Oslo og Akershus 20.09.17
Region 6: Troms og Finnmark 13.12.17